Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hello Kitty sörök

Barack, lime, maracuja és banánízű sörrel igyekszik betörni a gigantikus méretű kínai és vietnami piacra a Hello Kitty . 

A termék piacra dobása dupla csalival próbálja behálózni az új fogyasztókat: a Hello Kitty egyrészt rendkívül népszerű Ázsiában, másrészt a nők nem igazán isznak. Az édes italokon viszont alig érezni az alkoholt, így szándékuk szerint könnyen új csoportokat nyerhetnek meg az alkoholfogyasztás ügyének. 
Bár nincsenek megbízható adatok a kínai alkoholfogyasztás mértékéről, a World Health Organization becslései szerint az utóbbi időben "járványszerű méreteket öltött" az országban, legalábbis a férfiak körében. Egy kínai felmérés szerint ugyanis míg a férfiak több mint fele tartja magát rendszeres fogyasztónak, a nőknek csak 15 százaléka iszik néha. Az alkoholisták esetében viszont már sokkal nagyobb az eltérés, hiszen egy alkoholista nőre 33 alkoholbeteg férfi jut. 


Kapcsolódó: Hello Kitty játékok / Nagyon sok Hello Kitty játék 

0 Tovább

Űrhajós Barbie baba

A rózsaszín sisakos űrhajós Barbie-t a NASA közreműködésével készítette el a Mattel a barbie babák gyártója. Szépen hangzik a mondat, de csak reklámértéke van, hisz mit szólhat hozzá a NASA ( Amerikai Űrkutatási Hivatal) egy babagyártásba. Hiteles legyen a rózsaszín szkafander?  

Mars járó Barbie babát (Mars Explorer Barbie) készített a Curiosity landolásának egyéves évfordulójára a világ legnagyobb játékgyártó cége, a Mattel. ( A Curiosity az a kis marsjáró robot, ami egy éve küldözgeti a képeket a mars felszínéről) A rózsaszín sisaban és hátizsákban, pompázó szőke hajú űrhajós augusztus 5-én mutatkozott be. Egy Curiosity-kartonmodell is jár a babához, de persze ez is rózsaszínben pompázik. Az új Barbie egyben a női űrhajózást is népszerűsíti a lányok körében: a hozzá tartozó leírásban az amerikai űrhajósnők nevei és repülései szerepelnek.



Kapcsolódó oldalk: Űrhajós játékok, Barbie babás játékok  

0 Tovább

Bob a mester, és barátai

Bob a mester / Bob the Builder egy brit gyermek animációs televíziós sorozat, amit Keith Chapman álmodott meg, és hozott létre. Az eredeti sorozatban Bob építési vállalkozóként jelenik meg, aki falakat épít, állít helyre, Wendivel a szomszéddal, és a többi baráttal. Az eredeti részekben még minden agyagból volt. Angliai hangja Bobnak az angol színész Neil Morrissey .
Minden epizódban, Bob és csapata segít a felújításban a ház körül, építés, javítás és az egyéb projektek, ha szükséges. A kisfilm hangsúlyozza és segíti a gyerekenek a konfliktuskezelést , az együttműködést a szocializációt és a különböző tanulási készségeket.
Bob jelmondata , hogy "Meg tudjuk javítani?", (Can we fix it?") amihez a többi szereplő válaszolja "Igen, meg! (Yes we can!) "
Ez a kifejezés is a címe a gyerekfilm betétdala , ami egy milliós nézettségű az Egyesült Királyságban például. Itthon a Minimax vetítette, és nagyon sok gyerek kedvence.
Online is lehet játszani vele az alábbi képre kattintva:Bob a mester

0 Tovább

Mario & Luigi: Dream Team és a fura reklám

Új tv-s reklámot mutatott be a Nintendo cég, címe: Mario & Luigi: Dream Team, ami igen bizarra sikeredett. A kérdéses TV reklám - amit itthon nem lehet látni csak a neten - egy orvosi csoportot, amint éppen Luigi álmaiban turkásznak, de mindezt olyan bizarr formában tálalják, hogy az ember szinte el sem hiszi, hogy egy kedves és aranyos Nintendo 3DS-játékhoz készült.

A reklám természetesen ettől függetlenül is rendkívül hatásos lett, így amennyiben nektek is kedvet hozott a játékhoz, keressétek a Mario & Luigi: Dream Team dobozkáit a játékboltok polcain, vagy azn internetes webshopokban.

Ajánlott oldal: Ingyenes onine Máriós játékok

0 Tovább

Tom és Jerry a való világban

Igenis létezik macska és rágcsáló közötti barátság. Sőt, lehet még fokozni, a cicó azt sem bánja, ha elhúzza előle az itókáját a hosszú farkú. Nézzétek, milyen cuki macskás videó!

Az igazi Tom & Jerry

Az egerek és patik minden gond nélkül összeszoktathatók a kölyökmacskával. Persze eleinte őket se tévesszük szem elől, a kiscicák ugyanis nagyon kíváncsiak és szemtelenek, a játékuk pedig eldurvulhat. Ha együtt cseperednek fel, akkor olyan jó barátság alakulhat ki közöttük, mint a videón látható háziállatok között!
Nézzétek csak!

Ajánlott oldal: Tom és Jerry játékok

0 Tovább

Játék ismertetők, cikkek, ajánlók

blogavatar

Játékokról cikkek, ajánlók, ismertetők.

Utolsó kommentek