Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

135 millió forintos Barbie baba

A világ mai napig legdrágább Barbie babája, ami a valaha létezett legdrágább babák közé is bekerült. Az estélyi ruhához viselt nyakéket egy 1 karátos ritka rózsaszín gyémánt díszíti, amit egyenesen az Agyle bányából hoztak. A baba karján egy hasonló gyűrű kapott helyet. A babát Stefano Canturi  tervezte, értéke 600,000 dollár, azaz kb 135 millió forint. 

Ajánlott oldal: Barbie babás játékok lányoknak

0 Tovább

Emberré változik lassan az "Én kicsi pónim"

Noha a Barbie-babák irreális testfelépítésük helyett kezdenek emberi alakot ölteni, a pónik esetében ez nem túl szerencsés. A kislányok kedvenc lovai 1983-óta több ráncfelvarráson is átestek, de a Hasbro legfrissebb játéka már egy félig ember, félig póni förtelem.

Dacára annak, hogy a szülők, a játéktervezők, sőt maguk a gyerekek is azt szeretnék, ha a nagy gyártók játékaik unisexek legyenek, még mindig élesen elkülönülnek a fiús és a lányos játékok. 

A játékboltok fiús részlegein továbbra is a játék katonák vagy az akcióhősök dominálnak, míg a lányos sorokon minden rózsaszínben virít és tele van babákkal. Ráadásul ezek a babák egyre inkább femininek. Vékonyak, hatalmas szemeik vannak hosszú szempillákkal, és kihívóan vannak felöltözve. 

A legutóbbi példa erre a nem túl jó trendre a kultikus Én Kicsi Pónim játékok legújabb kiadása. A kislányok kedvenc lovai 1983-óta több ráncfelvarráson is átestek, de a Hasbro legfrissebb játéka már egy olyan - Equestria Girl névre hallgató - félig ember, félig póni förtelem, ami elméletileg a tini korba lépett pónikat hivatott szimbolizálni a középiskolában. Ráadásul augusztusban a film is jön DVD-n.
Az új kiadásban már olyan szavakkal jellemzik a karakterek, mint "glamour," "stylish," "ultra-chic". Szükség volt erre? (ma.hu)

 

0 Tovább

Kentaur lány - Lovas játék

Kentaur öltöztetős, lovas játék


Centaur lány öltöztetős lovas játék. Biztosan láttatok már a tv-ben, vagy olvastatok róla olyan állatról ami félig ló, és félig ember! Ezeket Kentauroknak hívják! A Narnia krónikáiban láthattunk ilyen állat embert! A görög krónikák szerint a kentaurok ismertek arról, hogy szeretik a bort, és amikor isznak, akkor a nőkre is hamar szemet vetnek. Szerintem ha mai világban is lennének ilyen állat emberek nekem tuti nagy barátom lenne az egyik! :D
Híres kentaurok: Pholosz, a barlangi ember, Héraklész barátja és Kheirón, Iaszón herceg nevelője , valamint Nesszosz, Héraklész gyilkosa. Az alábbi a játékban egy ilyen Kentaur lányt kell felöltöztetned! Megváltoztathatod a haját és persze a testét is ami ló! Egy nagyon kis csinos Kentaur lányt lehet belőle varázsolni! Ha tetszett ez a fantasztikusan jó lovas játék akkor szavazz rá és tedd közzé a facebookodon! Jó szórakozást!

 



Még több lovas játék

0 Tovább

A normális Barbie baba

Ha az ideális alakról beszélünk, akkor sokunk fejében jelenik meg a tökéletesnek gondolt Barbie baba alakja. Most viszont hadat üzentek a tökéletes formáknak, ugyanis egy normál testalkatú 19 éves lány adottságaival ruházták fel a kortalan gyerekjátékot - meglepő végeredménnyel.

Az új Barbie

Nickolay Lamm fogta Barbie hibátlan arányait és hozzáadta egy átlagos fiatal lány adottságait, így alkotva meg a normál Barbie-t. Természetesen nem valószínű, hogy a játék gyártója ezután ezt az új babát kezdené el gyártani. Már csak azért sem, mert az új kinézetű játék csak egy 3D-s számítógépes modell formájában létezik. A baba, ugyan alacsonyabb lett és gömbölydedebb, mégis sokkal jobban hasonlít egy igazi nőre, hiszen még a modellek között is kevesen vannak, akik úgy néznek ki, mint Barbie. A baba kinézetét Nickolay már ezelőtt is kritizálta, szerinte túl sok smink van rajta, ezért photoshoppal megtisztította az arcát, így természetesen már nem csillogott úgy a szeme.

Sokan bírálták már a gyerekjátékot azzal, hogy számos divatház a kifutók modelljeitől is ezeket az arányokat várja el, és így sok nőnél okoznak téves elképzelést arról, hogy csak ezekkel az arányokkal lehet tökéletes valaki.

A 3D-s Barbie megalkotója szerint, ezzel az új mérettel, sokkal természetesebb és csinosabb lett a szőke hajú játék. Nem utolsósorban pedig azzal a nem titkolt szándékkal készült el, hogy ha Barbie be tudja bizonyítani a közönségnek, hogy ezekkel a méretekkel is jól néz ki, akkor a játék gyártója is adhat egy esélyt az új kinézetű játéknak. Ezzel pedig talán néhány fiatalnál is sikerül csökkenteni az alakjukkal kapcsolatos téves elképzeléseket.


Kapcsolódó oldal: Barbie babás játékok

0 Tovább

Játék ismertetők, cikkek, ajánlók

blogavatar

Játékokról cikkek, ajánlók, ismertetők.

Utolsó kommentek