Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Horseland detektív játék

Horseland egy csodálatos hely, tele van a szeretettel és a boldogsággal. ARany patkókat kell megtalálnod a játékban. Iggy a ló aki egy nyomozó, megy, hogy vizsgálja ki az ügyet. A detektívnem minden furfangját elő kell venni az elhagyott raktárban. Oh, ott vannak, három farkas őrzi! 12 szintes játék Hoeselandban, segíts Iggynek a lónak, hogy megtalálja az aranypatkókat.

További Horseland játékok

0 Tovább

Hello Kitty sörök

Barack, lime, maracuja és banánízű sörrel igyekszik betörni a gigantikus méretű kínai és vietnami piacra a Hello Kitty . 

A termék piacra dobása dupla csalival próbálja behálózni az új fogyasztókat: a Hello Kitty egyrészt rendkívül népszerű Ázsiában, másrészt a nők nem igazán isznak. Az édes italokon viszont alig érezni az alkoholt, így szándékuk szerint könnyen új csoportokat nyerhetnek meg az alkoholfogyasztás ügyének. 
Bár nincsenek megbízható adatok a kínai alkoholfogyasztás mértékéről, a World Health Organization becslései szerint az utóbbi időben "járványszerű méreteket öltött" az országban, legalábbis a férfiak körében. Egy kínai felmérés szerint ugyanis míg a férfiak több mint fele tartja magát rendszeres fogyasztónak, a nőknek csak 15 százaléka iszik néha. Az alkoholisták esetében viszont már sokkal nagyobb az eltérés, hiszen egy alkoholista nőre 33 alkoholbeteg férfi jut. 


Kapcsolódó: Hello Kitty játékok / Nagyon sok Hello Kitty játék 

0 Tovább

Kentaur lány - Lovas játék

Kentaur öltöztetős, lovas játék


Centaur lány öltöztetős lovas játék. Biztosan láttatok már a tv-ben, vagy olvastatok róla olyan állatról ami félig ló, és félig ember! Ezeket Kentauroknak hívják! A Narnia krónikáiban láthattunk ilyen állat embert! A görög krónikák szerint a kentaurok ismertek arról, hogy szeretik a bort, és amikor isznak, akkor a nőkre is hamar szemet vetnek. Szerintem ha mai világban is lennének ilyen állat emberek nekem tuti nagy barátom lenne az egyik! :D
Híres kentaurok: Pholosz, a barlangi ember, Héraklész barátja és Kheirón, Iaszón herceg nevelője , valamint Nesszosz, Héraklész gyilkosa. Az alábbi a játékban egy ilyen Kentaur lányt kell felöltöztetned! Megváltoztathatod a haját és persze a testét is ami ló! Egy nagyon kis csinos Kentaur lányt lehet belőle varázsolni! Ha tetszett ez a fantasztikusan jó lovas játék akkor szavazz rá és tedd közzé a facebookodon! Jó szórakozást!

 



Még több lovas játék

0 Tovább

Játék ismertetők, cikkek, ajánlók

blogavatar

Játékokról cikkek, ajánlók, ismertetők.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek