Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zeenie babák. Vegyél részt a föld megmentésében



Hat divatos Zeenie Eco-Warriors baba. Ha ilyen babát veszel, akkor a baba árából a cég adományoz környezetvédő szervezeteknek, akik a föld állat és növényvilágát igyekszenek megmenteni. Ezzek te is részese lehetsz a föld megmentésének. A Zeenie arra is figyelt, hogy a babákat újrahasznosítható, tehát környezetbarát  anyagból készítse. 6 féle van, az első Zennia, aki a földanyát képviseli. Kék hajú, kék ruhájú baba. Aztán a lila hajú Sini baba, aki elhagyott háziállatokért felelős. Neki is van egy kutyusa. A fekete hajú Kazumi a sarkvidékekért felel, a sarkivék környezete, állatat menti meg. Yana a barnahú baba, talán az legszebb a hat baba közül. Ő az óceánt képviseli. Van is egy delfin barátja, Serena. Az égnek is van babája, az ő neve  Evee, vörös haja van, barátja Lulu a kis papagáj. A hatodik szőke szépség pedig Lina, az ő feladata az esőerdők megmentése.

Online játszani is tudsz velük, ez végképp nem szennyezi a környezetet: Zeenie Eco-Warriors Dollz games
 

0 Tovább

Tűzvész Körmöspálcáson - Sam a tűzoltó film

Aki szeretné online megnézni a Sam a tűzoltó 1 órás mesefilmjét, annak nem kell mást tennie, mint az alábbi videón meg kell nyomni a play gombra, a hangerőt beállítani, máris indulhat a hős tűzoltó kalandja! Ha pedis Sammal a tűzoltóval játszani szeretnél, vagy más tűzoltós játékok érdekelnek, akkor csak kattints Samra  a jobb oldó mozgó Sam a tűzoltós képen.
 
A film egyébként a Sam a tűzoltó sorozat záró része, ez az utolsó fejezet.
Angol címe:  Fireman Sam: The Great Fire of Pontypandy.

 
 




  • Sam (Samuel Peyton-Jones) – Tűzoltó, aki jól végzi a munkáját és a szorult helyzetbe kerülteken segít, amikor vészhelyzet van.
  • Sarah – Egy szőke hajú, kék szemű kislány, aki az erdőben kirándul, mikor tűz üt ki.
  • Mandy – Egy fekete göndör hajú, barna szemű kislány, aki értesíti a tűzoltóságot, amikor tűz van.
0 Tovább

Jön a Monster High mozifilm!

Universal stúdió már a premierdátumot is bejelentette: 2016. október 7.-én jön a Monster High mozifim.

A Mattel játékgyár kislányoknak szánt zombi- és vámpírfigurái, amihez készült már könyvszérira, animációs webfilmsorozat és persze táska meg törülköző is. A történetek egy horrorsuliban játszódik, ahova a legendás Universal szörnyek gyerekei járnak, és olyanokat tanulnak, hogy hogyan sminkelj, ha nem látod a tükörképed.

A főszereplők: Frankie Stein (Frankeistein lánya), Draculaura (Dracula lánya), Clawdeen Wolf (a farkasember lánya), Cleo de Nile (a múmia lánya), Deuce Gorgon (Medusa fia), Lagoona Blue (a Black Lagoon szörnyének lánya), Ghoulia Yelps (zombilány), Operetta (az operaház fantomjának lánya), Abbey Bominable (a jeti lánya), Nefera de Nile (a múmia lánya, Cleo testvére), Holt Hyde (Mr. és Mrs. Hyde fia) és Spectra Vondergeist (a kísértetek lánya).

 

Kapcsolódó: Monster High online játékok

0 Tovább

Monster High játékok online

Hallottál te is a Monster High meséről, és láttál már pár részt is. A youtoube-on, és tévében is adják. Most egy olyan oldalt szeretnék bemutatni, ahol játszhatsz rengeteget Monster High-os online játékokkal. Nagyon sok szörnysulis játékot találsz a játékok között, szinte mindenféle Monsteres játékkal játszhatsz. Például, öltöztetős, sminkelős, ügyességi, fodrászos és természetesen ezeket a játékokat a Monster High szereplőivel játszhatod. Kirakós játékokat is találsz szörnyes témában, de találsz egyéb szörnyes játékokat is. 
A szörnyekből sosem elég, ha szeretnél még több Monsteres játékkal játszani akkor erre az oldalra el kell látogatnod neked is. Az oldalon szinte az összes jó Monster High játékot megtalálhatod, ahogyan itt is ezen az oldalon is ingyen játszhatsz a játékokkal, de mivel ez egy viszonylag régi weboldal így sokkal több online flash játékot találhatsz rajta, kattints te is ahogyan naponta több ezer lány kattint erre a szuper lányos weboldalra ahol a 2013 és 2014 legkedveltebb lányos játékai a Monster High játékok legnagyobb gyűjteményével játszhatsz. Ha tetszett az oldal akkor mutasd meg ismerőseidnek barátnőidnek is, hogy ők is játszhassanak a szörnyekkel .
Monster High játékok
 

0 Tovább

Élő Barbie műtét nélkül

Nem csak plasztkai műtétekkel lehet elérni barbiebabás külsőt, és ezt egy angliai, bradfordi lány meg is mutatta. A 21 éves Lhouraii Li csupán sminkkel és ízléstelen ruhákkal éri el azt, amit mások szikével érnek el. Csodálkozzon rá ismét, hogy mennyi idióta ember van.

Daily Mailen újabb őrültet találtunk, aki úgy próbál kinézni, mint Barbie, igaz a 21 éves brit Lhouraii Li nem plasztikai műtétekkel éri el ezt, hanem csupán sminkkel. A 21 éves lány napi négy órát tölt sminkeléssel, ahogy ő fogalmazott: "Míg mások tévéznek, én a sminkemet csinálom."

A minden bizonnyal álnevet használó Lhouraii Li egyébként nem csak a sminkjével próbál folyamatosan feltűnést kelteni, hanem öltözködésével is, ami csak annyiban barbie-s, hogy mindene rózsaszín, stílusában viszont inkább a japán divatot követi, legalábbis a videó szerint. A 21 éves lány kontaktlencsét használ, hogy szemei olyanok legyenek, mint egy babának, és természetesen telepakolja magát műszempillákkal is − egyszerre körülbelül 14 párral −, hogy olyan szemei legyenek, mint egy mangafigurának. A lány a szemöldökét is leborotválta, hogy magasabbra tudja őket rajzolni, mert így szerinte már nem néz ki furán, hogy ha nagy a szeme. Tisztára mint egy Barbie játék. 

 
Lhouraii Li még ahhoz is ilyen sminket dob fel, ha csak a sarokra ugrik le tejért, vagyis tényleg képtelen arra, hogy emberi valójában hagyja el otthonát, de ez állítólag bejön a pasijának, aki meglepő módon a lánynál sokkal szakadtabb figura, és már nyolc éve ismerik egymást. A magát már négy éve japán barbieszerű izének képzelő lány azt mondta, leginkább a tündérmesék, az unikornisok és a Disney hercegnők inspirálják őt. Tinikorában pedig gót stílusban öltözködött, és akkor is mindig megbámulták, ez pedig nagyon tetszett neki, és ezért döntött úgy, hogy rádob még egy lapáttal, hogy mégtöbben és mégjobban megbámulják őt.

Elmondása szerint a körülötte lévők és azok, akik az utcán látják őt, sokszor beszólogatnak nekik, például elkezdik énekelni az Aqua Barbie Girl című számát, de Lhouraii Lit ez nem izgatja, sőt videókat is készít magáról, amiket feltölt a Youtube-ra, ahol már több mint hatezer követője van. Ha még több képet szeretne látni a lányról, nézze meg a tumblr oldalát

(forrás: velvet.hu)

0 Tovább
«
1234

Játék ismertetők, cikkek, ajánlók

blogavatar

Játékokról cikkek, ajánlók, ismertetők.

Utolsó kommentek