Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jön a Monster High mozifilm!

Universal stúdió már a premierdátumot is bejelentette: 2016. október 7.-én jön a Monster High mozifim.

A Mattel játékgyár kislányoknak szánt zombi- és vámpírfigurái, amihez készült már könyvszérira, animációs webfilmsorozat és persze táska meg törülköző is. A történetek egy horrorsuliban játszódik, ahova a legendás Universal szörnyek gyerekei járnak, és olyanokat tanulnak, hogy hogyan sminkelj, ha nem látod a tükörképed.

A főszereplők: Frankie Stein (Frankeistein lánya), Draculaura (Dracula lánya), Clawdeen Wolf (a farkasember lánya), Cleo de Nile (a múmia lánya), Deuce Gorgon (Medusa fia), Lagoona Blue (a Black Lagoon szörnyének lánya), Ghoulia Yelps (zombilány), Operetta (az operaház fantomjának lánya), Abbey Bominable (a jeti lánya), Nefera de Nile (a múmia lánya, Cleo testvére), Holt Hyde (Mr. és Mrs. Hyde fia) és Spectra Vondergeist (a kísértetek lánya).

 

Kapcsolódó: Monster High online játékok

0 Tovább

Monster High játékok online

Hallottál te is a Monster High meséről, és láttál már pár részt is. A youtoube-on, és tévében is adják. Most egy olyan oldalt szeretnék bemutatni, ahol játszhatsz rengeteget Monster High-os online játékokkal. Nagyon sok szörnysulis játékot találsz a játékok között, szinte mindenféle Monsteres játékkal játszhatsz. Például, öltöztetős, sminkelős, ügyességi, fodrászos és természetesen ezeket a játékokat a Monster High szereplőivel játszhatod. Kirakós játékokat is találsz szörnyes témában, de találsz egyéb szörnyes játékokat is. 
A szörnyekből sosem elég, ha szeretnél még több Monsteres játékkal játszani akkor erre az oldalra el kell látogatnod neked is. Az oldalon szinte az összes jó Monster High játékot megtalálhatod, ahogyan itt is ezen az oldalon is ingyen játszhatsz a játékokkal, de mivel ez egy viszonylag régi weboldal így sokkal több online flash játékot találhatsz rajta, kattints te is ahogyan naponta több ezer lány kattint erre a szuper lányos weboldalra ahol a 2013 és 2014 legkedveltebb lányos játékai a Monster High játékok legnagyobb gyűjteményével játszhatsz. Ha tetszett az oldal akkor mutasd meg ismerőseidnek barátnőidnek is, hogy ők is játszhassanak a szörnyekkel .
Monster High játékok
 

0 Tovább

Monster High tanszerek a menők

Budapest, 2013. augusztus 27. – Átlagosan 10 000 forintot költenek a szülők iskolatáskára a JátékNet.hu friss statisztikái szerint, de egy induló tanszercsomag ennek több mint duplájába kerül. Az iskolakezdéshez szükséges felszereléseket a vásárlók jellemzően egy helyről szerzik be, és a többség előrelátó, sokan már júniusban elkezdték a készülődést, habár akad, aki csak szeptember első hetében kap észbe. A webáruház vásárlási adataiból az is kiderült, hogy az idei év nagy slágere a Monster High.

A magyar családok gyermekenként átlagosan 22 000 forintot költenek az alap iskolaszerekre (füzetek, rajzfelszerelés, írószerek stb.) online vásárláskor – derült ki a JátékNet.hu statisztikáiból. Ehhez jönnek még az olyan kiegészítő felszerelések, mint az iskolatáska, a tolltartó vagy éppen a tornafelszerelés és a tankönyvek: utóbbiak önmagukban is 10-15 000 forinttal dobják meg az iskolakezdés költségeit. A portál statisztikáiból az is kiderül, hogy iskolatáskára átlagosan körülbelül 10 000 forintot szánnak a családok, de minden tizedik vásárló több mint 15 000 forintot költ el csak erre. A füzetek esetében sem mindenki az olcsó kategóriát keresi: az augusztusban eladott füzeteknek mindössze egyharmada volt 60 forint alatti, a többi vásárló drágább, jellemzően mesefigurás vagy sportcsapatos termékeket választott.

Már júniusban beindul az iskolaszezon

Az online vásárlók többsége egy helyen szerzi be az iskolakezdéshez szükséges felszereléseket: a JátékNet.hu adatai szerint jellemzően több mint 30 terméket rendelnek egyszerre azok, akik az iskolai felszerelések között válogatnak. Ők a füzetek mellett elsősorban az alap írószereket szerzik be, így például órarendet, rajzfelszerelést, füzetcímkéket és borítókat, illetve ceruzákat és tollakat vásárolnak, de népszerűek ilyenkor a kulacsok és az uzsonnás dobozok is. „Vásárlóink többnyire épp a kényelem miatt választják az online beszerzést, hiszen így pár kattintással mindent egy helyről megrendelhetnek, miközben több mint 1600 féle iskolakezdéshez kapcsolódó termék közül válogathatnak” – mondta el Bognár Ákos, a JátékNet.hu ügyvezető igazgatója. – „Most induló mobiloldalunkat is azért hoztuk létre, hogy a szülők számára még jobban megkönnyítsük az iskolakezdést, hiszen így akár nyaralás vagy munka közben is megvehetik a tanszereket” – tette hozzá.

Sokan már június végén elkezdik a készülődést az iskolára, de a főszezon egyértelműen augusztusra esik: a vásárlások közel fele erre a hónapra koncentrálódik. „Ugyanakkor szeptember elején még egy hullám várható, sokan ugyanis az első szülői értekezlet után szembesülnek vele, hogy miket kell még beszerezni a gyermekük számára” – emelte ki Bognár Ákos.

Barbie kontra Monster High

A kisiskolások között továbbra is népszerűek a mesefigurás felszerelések, megelőzve a sportcsapatos (például FC Barcelona vagy Real Madrid) táskákat, tolltartókat. Az egyedi figurák esetében az utóbbi évek slágere, a Barbie veszített népszerűségéből, a legtöbben a Monster High-os iskolai felszereléseket keresik, második helyen a Start Wars áll, míg a dobogó harmadik fokát a Disney hercegnők foglalják el.

A szülők jellemzően először az iskolatáskát választják ki, majd ehhez illő tolltartót, tornazsákot vagy éppen ceruzákat vásárolnak.

A JátékNet.hu statisztikájának háttere:

A JátékNet.hu 2009 óta Magyarország legnagyobb forgalmú hazai játékwebáruháza, amely társoldalával (Tulli.hu) együtt havonta átlagosan közel 400 ezer látogatást regisztrál. A hírben szereplő információk a JátékNet.hu és a Tulli.hu oldalakon 2013. június-augusztus közötti időszakban rögzített iskolafelszerelés-vásárlási adatokon alapulnak. Bár a minta nem reprezentatív, jól tükrözi a hazai iskolakezdéshez kapcsolódó online vásárlási tendenciákat. (www.felsofokon.hu) 

Kapcsolódó: Barbis online játékok, Monster High szörnyek 

0 Tovább

Játék ismertetők, cikkek, ajánlók

blogavatar

Játékokról cikkek, ajánlók, ismertetők.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek